[Boards: 3 / a / aco / adv / an / asp / b / bant / biz / c / can / cgl / ck / cm / co / cock / d / diy / e / fa / fap / fit / fitlit / g / gd / gif / h / hc / his / hm / hr / i / ic / int / jp / k / lgbt / lit / m / mlp / mlpol / mo / mtv / mu / n / news / o / out / outsoc / p / po / pol / qa / qst / r / r9k / s / s4s / sci / soc / sp / spa / t / tg / toy / trash / trv / tv / u / v / vg / vint / vip / vp / vr / w / wg / wsg / wsr / x / y ] [Search | Free Show | Home]

/ex-yu/

This is a blue board which means that it's for everybody (Safe For Work content only). If you see any adult content, please report it.

Thread replies: 318
Thread images: 39

File: 20170421_083817.jpg (2MB, 2560x1920px) Image search: [Google]
20170421_083817.jpg
2MB, 2560x1920px
Kraljevsko Izdanje
>>
Koljach
>>
mamaladajmitaj
>>
EVO GA

https://www.youtube.com/watch?v=xPZS3ldN13c

TO JE TO
>>
File: 1502136258689.jpg (79KB, 563x463px) Image search: [Google]
1502136258689.jpg
79KB, 563x463px
>>78077624
>hrvatski kralj spasava srbe od bugara
>>
Test
>>
>>78079263
Sve za braću
>>
File: 1501988880458.jpg (38KB, 617x700px) Image search: [Google]
1501988880458.jpg
38KB, 617x700px
PICKLE

RICK
>>
>>78077624
Hrvatski kraljevi, trolovi, karakondžule i ostala mitska bića

Jednu mladu ženu iz Srbije danima je preko fejsa maltretirao neki Hrvat i tražio da izađu zajedno. Pričao joj je o hrvatskim kraljevima i isticao hrvatsku superiornost nad Srbima. Očajna, obratila mi se za pomoć. Malo ljudi u Srbiji zna da čitava superiorna hrvatska povijest nema više od 150 godina. Tek u drugoj polovini 19. vijeka Beč je stvarao institucije, Vatikan katoličio, a katolički popovi i bečki đaci izmišljali priče iz nepostojeće hrvatske povijesti. Kako je u 19. vijeku mnogo Srba studiralo u Beču, studenti iz tadašnje Hrvatske sreli su se sa junacima i događajima iz srpske prošlosti. Jedan, kojem se srpska povijest posebno svidjela zvao se Ivan Kukuljević Sakcinski. On će kasnije zajedno sa nekolicinom katoličkih svećenika izmisliti niz hrvatskih kraljeva, iskopati mnoge lažne nalaze... sve ono što smo imali prilike gledati u naučno-fantastičnoj seriji “Hrvatski kraljevi”.

Simboli jedne nacije i države su grb, himna i zastava. Hrvatski grb prvi put se nalazi grbovniku u fojničkom katoličkom manastiru, kao jedan od grbova srpskih zemalja cara Dušana iz 14. vijeka. Hrvatsku himnu "Lijepa naša" napisao je Srbin iz Vinkovaca Josif Runjanin. Hrvatska zastava sa rasporedom boja crven-bijeli-plavi prvi put je upotrebljena kao srpska zastava Sretenjskim ustavom 1835. godine, ali je zabranjena radi protesta Turske. Kasnije je ban Jelačić tu istu zastavu uzeo za zastavu Velike Ilirije. Austrija ju je odmah zabranila, da bi je na kraju odredila za hrvatsku zastavu i tako je ostalo do danas.
>>
>>78080253
Ono što nisu ukrali Srbima, Hrvati su izmišljali, a često su njihovi kraljevi nastali na temelju sjećanja na lokalne srpske knezove i župane, koji onda u fantazijama vatikanskih falsifikatora postaju hrvatski kraljevi. Jedan od posebno popularnih izmišljenih kraljeva je Zvonimir. Priča kaže da je Zvonimir ubijen 20.4. 1089. jer su Hrvati odbili njegov poziv za sudjelovanje u krstaškom ratu, a on ih je na samrti prokleo: “da hiljadu godina neće imati vladara svog jezika!”. Nakon Zvonimirove smrti, Hrvatskom je zavladao mađarski kralj Bela. Hiljadu godina kasnije, kad se kletva ispunila došao je Franjo Tuđman.

Ovo je naravno totalna nebuloza. Krstaški rat je izbio tek 8 godina kasnije i prema tome, Zvonimir za njega 1089. nije mogao znati osim ako nije bio vidovit. U raznim verzijama Zvonimir je ubijan i 1059. i 1079., već prema dnevno političkim potrebama. Kako je moguće da narod samo tako ubije kralja koji ima svoju gardu koja ga čuva? Ko bi se uopće usudio ubiti papinog vazala u papskoj zemlji? Papa bi eskomunicirao njegove ubice i na njih posalo vojsku. Mađarski kralj Bela koji je prema ovoj priči zavladao Hrvatskom umro je 30 godina prije navodnog ubistva Zvonimira. Zapravo se radi o prepisanoj češkoj legendi o smrti kneza Većeslava kasnije poznatog kao sveti Vaclav. Osim toga, Hrvati jesu imali vladara koji je govorio na njihovom jeziku, zvao se Aleksandar Karađorđević.
>>
>>78080308
>a često su njihovi kraljevi nastali na temelju sjećanja na lokalne srpske knezove i župane
Jel postoji neka alternativna srpska povijest gdje imaju vaseljenskog zupana Tomislava i nebeskog knjaza Drzislava? To bi bilo prilicno urnebesno procitati.
>>
do these people still come around here?

>çefur
>fyromian crofag
>trst
>istrijan
>Canada serb diasporaling

or are you all newfags?
>>
>>78080308
Kao dokaz postojanja hrvatskog kralja Zvonimira dugo se navodila tzv. “Bašćanska ploča” koju su ideolozi hrvatstva nazivali “temeljnim spomenikom hrvatske pismenosti” i datirali je u 11. vijek. Na toj ploči neki svećenik spominje kralja Zvonimira. Ploču je “pronašao” Ivan Kukuljević Sakcinski. Međutim, najnovije analize su pokazale da je ploča falsifikat. Oblik i stil ploče nemaju veze sa 11. vijekom. Crkva u kojoj je ploča pronađena građena je najranije u 14. vijeku u stilu kasne romanike. Kako je ploča korištena u crkvi kao pregrada, izrađena je kada i crkva. Na ploči se nalazio neki reljef preko kojeg su falsifikatori uklesali sadašnji tekst. Kada je sve ovo otkriveno, hrvatski su istoričari rekli da iako je ploča faslifikat, možda je postojao neki tekst koji spominje Zvonimira, pa je stoljećima kasnije isklesan u ploči. Možda, a možda ga je isklesao i vanzemaljac.

Jedan od arheoloških pronalazaka na koji su Hrvati najviše ponosni je krstionica kneza Višeslava koja je navodno dokaz da su Hrvati primili katoličanstvo do 9. vijeka. Tu krstionicu je katolički svećenik Luka Jelić datirao na početak 9 vijeka., a po njemu je ona iz Nina. Nin je malo mjesto u Krajini, gdje su po njihovim fantazijama stolovali nepostojeći hrvatski kraljevi i zato im je bilo važno da baš tamo postoji neka krstionica. Krstionicu je Mussolini poklonio Paveliću i od tada se čuva u Hrvatskoj. Ipak, nedavno je vodeći hrvatski arheolog, profesor emeritus Nikola Jakšić prizano da niti je Višeslav bio Hrvat, niti ta krstionica ima veze sa Hrvatima. Jakišić je nakon 40 godina istraživanja zaključio da ne postoji nikakav hrvatski spomenik iz ranog srednjeg vijeka i da nikakvi Hrvati u to doba uopće ne postoje na ovim prostorima.
>>
>>78080375
Krstionica je nađena u 19. vijeku u Veneciji. Ubrzo za nju saznaju ideolozi hrvatstva. 1911. katolički svećenik Luka Jelić piše kako je u Ninu pronašao temelje te krstionice. Tako je “Višeslavova krstionica” ušla u sve hrvatske udžbenike. Kada su arheolozi otišli u Nin, shvatili su da je Jelić izmislio te temelje i da oni ne postoje. Danas se zna da je krstionica izrađena za potrebe pokrštavanja Srba na istočnoj obali Jadrana, krajem 9. i početkom 10. vijeka i svako se svojim očima može uvjeriti da na njoj stoji uklesano ime srpskog kneza Vojislava, a ne Višeslava koji nije ni postojao.

Još luđa priča hrvatske mitološke historiografije je ona o “personalnoj uniji” sa Ugarskom. Kako su najzapadnije srpske zemlje bile vrlo siromašne, srpski vladari nisu imali pretjerani interes da ih brane. Tako su Mađari osvojili područje od Zagreba do Zadra u 12. vijeku i držali ga sve dok Ugarska nije pala pod tursku vlast. Hrvati to razdoblje nazivaju “Hrvatsko-Ugarskim kraljevstvom” i “personalnom unijom”. Kažu da su samo imali istog vladara kao i Mađari, ali svoju državu. To je kao da Srbi kažu da su bili u Srpsko-osmanskom carstvu, personalnoj uniji i da su sa Turcima djelili samo sultana. U tu svrhu izmišljena je tzv. “Pacta Conventa” koja je navodni dokument iz 12. vijeka. Međutim, Pacta Conventa je pisana jezikom iz 15. vijeka, u njoj se nalazi niz grešaka, npr. Koloman se navodi kao sin Ladislava, a bio mu je nećak. U mađarskim izvorima nema spomena o Pacti Conventi, niti je iko spominje prije 17. vijeka. Suočeni sa tim argumentima hrvatski povjesničari priznaju da je Pacta Conventa falsifikat, ali kažu da je možda postojao neki usmeni dogovor sa nepostojećim hrvatskim plemstvom. Možda, a možda je postojao o usmeni dogovor sa trolovima.
>>
>>78080410
Kad im se spomene da se za razliku od Srba nikad nisu bunili nego bili vjerni sluge svojih okupatora, Hrvati navode Matiju Gubca kojeg je posebno forsirala komunistička istoriografija. Navodno je izvijesni Matija Gubec podigao bunu, istjerao ugarsku vojsku iz Zagorja, buna je ipak razbijena, a on okrunjen krunom od gvožđa i ubijen 1573. Da je stvarno u to doba neko uspio istjerati ugarsku vojsku, to bi područje odmah osvojili Turci. Na popisu kmetova mađarske porodice Hennyngh u selu Hižakovec iz 1574. spominje se i Matija Gubec, a on je po ovoj izmišljenoj priči tada navodno već godinu dana mrtav. Zapravo se radi o nekoj lokalnoj tuči u okolini Zagreba koju je umirilo osam vojnika. Čitava legenda je prepisana prema buni koju je vodio Đerđa Doža protiv mađarskog plemstva u Banatu.

Šta još reći o narodu koji je jezik ukrao Srbima, kojem je gramatiku napisao Srbin Đura Daničić, narodu koji nije imao ni prezimena ni zemlje, dok Srbi i u Hasburškoj monarhiji i u Osmanskom carstvu imali svoju zemlju, a najstrija srpska prezimena nađenasu u Dečanskoj hristovulji iz 1330. godine. Čak i iritantni hrvatski pozdrav “bok”dolazi od iskvarene varijante austrijskog njemačkog “majn bokn” što znači “moj naklon”. Kada su pokatoličeni rasrbljeni seljaci stizali u Zagreb oni nisu razumjeli njemački, pa su pozdrav “majn bokn” pomješali sa svojim “pomoz Bog” u konstrukciju “bok ili bog” koja se i danas u Hrvatskoj koristi.

Ona žena sa početka ove priče, koju je Hrvat maltretirao preko fejsa i molio je da izađe sa njima, obratila se meni za pomoć. Odgovorio sam joj:

- Reci mu da ćeš se izaći sa njim pod uslovom da prvi sastanak bude na grobu nekog hrvatskog kralja. –

Nikad joj se više nije javio.
>>
crvi rastureni kako ce se ikad oporavaiti?
>>
>>78078733
>smrt gospodina goluze
jel ima to igdje za nabaviti? film zvuci odlicno
>>
fascinantno mi je kako vecina srba koji su za kosovo je srbija nebi uzeli pusku ni u snu

onaj ministar obrane vas oce uvest vojni rok i sl, a nitko nece, a opet se pljuje ako se preda Kosovo
>>
>>78079460
<3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 wowim swoju bwatju crwate <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3
>>
File: 1466656340425.jpg (35KB, 560x518px) Image search: [Google]
1466656340425.jpg
35KB, 560x518px
>>78080868
jer bi ti uzeo pusku za vukovar
>>
>>78080868
mnogi bi
ovi koji nebi su vecinom u bg i vojvodini a i dosta medija preuvelicava njihove brojke
niti kod nas vecina nece vojni rok a i kad je bio velik dio ga je sluzio civilno
>>
>>78080986
nas u ovakvom stanju nece nitko napast, jedino mozda ako bude neko sranje u bih pa nas NATO natjera na intervenciju
ili ako kokolinda bude imala tendencije za hercegovinu cemo sami doc

>>78081012
moguce da si u pravu, tesko je znati kad novinari preuvelicavaju sve
>>
madar kroz OTP banku kupuje Belje, Rusi kroz Sberbank otkupljuju Agrokor

eeee moja mati hrvatska
>>
idem šorom vozim se motorom
>>
>>78080253
>>78080308
>>78080375
>>78080410
>>78080488
PRAVI SRBIN KAO MISLAV
https://www.youtube.com/watch?v=qxf5X8BnFBk
>>
dobro jutro pederi sta ima
da li i vi za dobro jutro pogledate instagram bivse
ne?
to je bolje po vas zapravo
svaka vama cast
ja sam taj koji je debil
>>
Ja sam Nevenka Pospremac
>>
>>78081490
ja to napravim za laku noc
>>
>>78081490
ne radi si to sused
>>
>>78080868
nemogu zrtvovat biolosku masu kad im natalitet brzo pada
>>
ja ni nemam bivsu hahahaha
ckrnite normanska govna
>>
File: 1489360355991.jpg (44KB, 635x473px) Image search: [Google]
1489360355991.jpg
44KB, 635x473px
jebem ti zivot kako mrzim da kenjam na poslu

>radim sam
>ako cu da kenjam moram da zakljucam i da stavim natpis kako se odmah vracam
>sednem da kenjam sto znaci da nisam za stolom gde imam ventilator, sto znaci da se znojim ko foka
>kenjam i podsvesno se prebacujem u turbo rezim gde u isto vreme pokusavam da izbacim sve iz sebe sto brze, dok osluskujem da li neko kuca na vratima, jebiga ankcioznost kenjanja valjda ako tako nesto uopste postoji
>sinoc jeo neke cevape i pio pivo sa drustvom, jutros neku krs picu od 70 dinara, govno tecno ko otopljen sladoled
>rasiri mi se bulja ko da se poradjam
>to vise nije ni brisanje dupeta, to je guranje prsta tj papira unutra i guljenja i skupljanja i vadjenja napolje
>cujem kako neki moron pokusava da otvori vrata na silu jer ne ume da cita natpis
>krecem mahnitalo da brisem dupe sve brze i brze
>jos sam dlakava stoka pa treba pola rolne
>dok zavrsio covek valjda vec i otisao

ne razumem i nikad necu razumeti ljude koji nose telefon ili novine u wc i kenjaju pola sata natenane
>>
>>78082197
a cime se bavis?
>>
>>78082280
pa ocito je programer
>>
>>78082353
neironicno jesam
>>
>>78081408
inace, te banke funkcioniraju isto kao sto je funkcionirala hypo, pa sad ti vidi
>>
>>78081490
da
bila je masna kad sam je sutnuo, sad je najbolja riba u gradu i slika se u tangama kurvetina
ko je mogao da bude pametan
>>
>>78082402
a kako je funkcionisala ta hypo banka?
>>
>>78082469
ova moja je najbolja riba u gradu bila i kad me sutnula i sada dragi anone
patividi
a mogao sam drugacije
kako ja imam potrebu da pricam svima sta se desilo izmedju nas dvoje
zbog neke vrste samopotvrdjivanja da ono sto je ona uradila nije bilo u redu valjda
ko bi ga znao
>>
>>78082469
pre koliko godina si je sutnuo? i postaj joj sliku
>>
File: 1-nJPyJLPi8oWvWaqznkcu6g.png (308KB, 619x413px) Image search: [Google]
1-nJPyJLPi8oWvWaqznkcu6g.png
308KB, 619x413px
>>78082197
>on nema portabilni tus da opere cmar
>on koristi jednoslojni wc papir na +40
>>
>>78082509
googlaj afera hypo pa vidi samo prvih par rezultata, da ne prepricavam tu nasiroko

uglavnom srbi se nece nimalo usreciti sa sberbankom
>>
>srbi koji larpaju da su veliki jebači koje jebu "najbolje ribe u gradu"
>hrvati koji larpaju da su žensko
ne znam što je gore dbi
>>
>>78082542
kraj osnovne skole.
>>78082539
znas sta je ironija tj sta me dotuce kad je vidim? sto mi trenutna devojka isto ima par kila viska.
mislim zadovoljan sam ja u vezi sad, skroz je ok devojka, slazemo se, u krevetu otvorena za sve, ali kad ova prodje u gradu pored onako zategnuta, utegnuta, u helankama, jos ima taj jebozovni stav i samopouzdanje... bude mi lose

ne mora samo da se slika za instagram kao pornicarka mamu joj jebem. il bar nek ga zakljuca
>>
>>78082652
pa ima i bosanaca i srba koji glume zene
>>
>>78082666
Jedini odgovor je da kreneš u teretanu i potežeš nju sa sobom. Ili je zaposli u sobi pa se otopi štogod možda.
>>
>>78082666
ali kako nisi shvatio, sve one se moraju slikati kao pornicarke za instagram
>>78082652
znam koliko tryhard alpha zvuci kad kazes da si bio sa najboljom ribom u gradu, al druze moj, ja nisam jebac, ovo mi se desila prevelika slucajnost da budem sa tolkom prepickom
valjda zato i ne mogu skroz da predjem preko toga svega
>>
>>78082666
>>78082710
postajte slike bivsih pederi, da vidimo jel su stvarno prepicke kako tvrdite
>>
>>78082652
ja bi da ih spojimo
da najbolji srpski jebaci jebu hrvate koji glume zensko
>>
>>78082652
tebi je samo krivo sto hrvati nikad, ali nikad ne pricaju o devojkama. za ovih 5-6 godina koliko sporadicno pratim exyu nikad nisam video da se dva hrvata dopisuju i prepricavaju nesto, uvek srbi.

tolko o tome

>>78082695
to i pokusavam. uspecu valjda. ali to bi stvarno bio hleb preko pogace s obzirom na to sta sve radi za mene.

>>78082710
shvatam ja sve to, razumem i povrsnost svega toga, i da ona uzivo nije toliko dobra picka koliko je slucajno ispala na toj jednoj slici koju je okacila, kao i ad se slikala 50 puta dok nije uspela da se uhvati da joj je kuk uzak a dupe veliko, sve je to meni jasno, al me opet nervira. ne bih bio sa njom, nije mi iskreno nesto ni zapelo da je jebem, samo kad vidis tako tu formu zensku savrsenu iznervira te jednostavno, ne umem da se izrazim kroz reci
>>
File: 1472500747707.jpg (10KB, 196x236px) Image search: [Google]
1472500747707.jpg
10KB, 196x236px
>DODJES NA EKSJU
>PRICAS O BIVSOJ DEVOJCI
>NE POSTAS SLIKE

jednorucno cu te banovati sa inta ili postavi sliku
>>
File: Screenshot_20.png (715KB, 597x599px) Image search: [Google]
Screenshot_20.png
715KB, 597x599px
>>78082735
>>
>hvali se kak je bio s najboljom ribom u gradu u slikodasci za postanje kineskih crtica
nemres to preokrenut da ne zvuci jadno, nemres
>>
File: 1465269468465.jpg (23KB, 432x445px) Image search: [Google]
1465269468465.jpg
23KB, 432x445px
>>78082773
>screenshot 20
>20
>>
>>78082810
koristim neko sranje za skrinsotove pa mi ubacuje broj na kraju svakoga
>>
>>78082770
>tebi je samo krivo sto hrvati nikad, ali nikad ne pricaju o devojkama. za ovih 5-6 godina koliko sporadicno pratim exyu nikad nisam video da se dva hrvata dopisuju i prepricavaju nesto, uvek srbi.
pricali su u par navrata ali u poredjenju sa hiperseksualcima kakvih ima kod nas, dosta slabo
kako god providno je kolika si novopedercina
>>
>>78082770
https://youtu.be/nwyjxsOYnys
>>
>>78082772
OVO

>>78082773
dobra je, hvala sto si ispostvao
sad je red na ovog drugog pedera
>>
>>78082773
podsjeca me jako na jednu butru koju sam znao sad se ne mogu sjetit imena da ga jebes

dobra riba moram priznat
>>
File: 1470961785880.jpg (22KB, 336x330px) Image search: [Google]
1470961785880.jpg
22KB, 336x330px
>>78082773
>bele pege po telu
>gola u peskiru
>savrsena sminka
>savrsena isfenirana kosa

ovo je kurva sa instagrama ne tvoja bivsa
>>
>>78082831
>novopedercina

ja sam lik koji je organizovao call of duty 1 server za exyu tamo negde cca 2011
>>
opet vas nebojsha prca
>>
>>78082968
>>bele pege po telu
?
>>
>>78082968
to sto se iznamestala za sliku ne znaci da ne moze biti moja bivsa drugela
plus koliko ja vidim ovo nije peskir
a to za bele pege verovatno sto vidis je zato sto ima onaj kurac sto je majkl djekson imao
vitiligo il kako vec
>>
>>78083051
si ti naj slovak od sinoc?
>>
>>78083068
tajsam
>>
>>78082770
>za ovih 5-6 godina koliko sporadicno pratim exyu
t. došao prije mjesec dana kad su počeli praznici
>>
>>78083051
to sto mislis da ce ti ljudi ovde vjerovat bez cvrstih dokaza dokazuje da si maloletni novopeder
>>
>neetare misle da su kul jer su na ovoj autisticnoj stranici duze nego ostali
>>
jutro luzeri
>>
>>78083133
jel i ona slovakinja?
>>
420 kuri ga pederu
>>
>>78083186
nije iako mi jako lici na jednu
iz jagodine je riba
>>78083163
svi cvrsti dokazi su izbrisani od strane doticne kako ti recem
>>
>svi jedva cekaju godisnji na poslu
>dođe
>dosadno mi i ne znam sta da radim
>>
>>78083983
crle godisnji sluzi da spakujes jedan ranac i odes sa devojkom na more malo, ne da sedis kod kuce i drkas kurac na exyu
bolje da nisi ni uzeo odmor i da si radio, bio bi produktivna nedepresivna jedinka

besplatna crvena tabletica
>>
>>78084046
ali moras ici godisnji
>>
File: KkEpjV5A.jpg (32KB, 512x512px) Image search: [Google]
KkEpjV5A.jpg
32KB, 512x512px
>>
>>78082770
>prepricavaju nesto, uvek srbi.
prevelika gospoda
i gospoda ne pričaju takve stvari takvima kao ti
gospon Fulir škola
>>
>>
>>78084379
tacno ces odjebati??
>>
srbi
kaj je bilo s dnevnjakom? jel ukinut?
>>
>>78084417
Fakat su crni andeli
>>
>>78084431
istekao im ugovor a tv kuca im nije produzila tj potpisala novi
>>
>>78084379
ok, a sad natrag u stalu hrvoje
>>
>>78084417
izgleda kao srpkinja sad
>>
>>78084379
>prevelika gospoda

kek velike reci za doslovni cmar balkana
>>
>>78084456
nesto najbolje sto je ucinjeno u srbiji u ovoj deceniji
>>
>>78084465
nemrem
prepuna srba
>>
>Sv. Marta u Bijaćima
>Benediktinski samostan Rižinice
>Biskupija kod Knina

Ove stvari ubijaju vekovne srpske sanje (c)
>>
>>78084456
zakaj ne? imali su ok fora
>>
>>78084505
nema hoces ili neces, moras
ali evo umesto sto ces cistiti mozes zakivati potkovice
>>
>>78084533
sve to nije starije od pravoslavnih manastria koje nam brizno cuvate sirom lijepe vase bratjo nasa <3
>>
>>78084537
na pocetku, dok su bili u zaletu
druga sezona je bila blazi ocaj, a bas sam gotivio prvu
po meni je dobro sto su zavrsili dnevnjak, postalo bi jos vec govno, bukvalno su spasili karijere tih ljudi sto su to radili (ili bar pokusali)
>>
File: plenki.jpg (78KB, 669x411px) Image search: [Google]
plenki.jpg
78KB, 669x411px
Koristi itko od vas pedera Tinder i takve pizdarije?

Ima tko dobrih iskustva sa tim / našao drolje za jednu noć?
>>
>>78084573
Kakva je ovo losa udica?

Ove gradevine su nastale prije nego li su se istocni krivovjerci i odvojili od pape 1054. a kamo li sagradili krivovjerne samostane.
>>
>>78084573
https://en.wikipedia.org/wiki/Cathedral_of_Saint_Domnius

doslovno starije od slavena
>>
>>78084706
>>78084719
kakve to ima veze sa hrvatima uopste, osim sto je sluzilo sa pokrstavanje srba u katolicanstvo kasnije
>>
File: hčsp.jpg (118KB, 960x637px) Image search: [Google]
hčsp.jpg
118KB, 960x637px
>>78084719
So is the one in Šibenik, Zadar, Trogir, Pula

And Lastavo or Vis? Nisam siguran koja, znam da je jedan od otoka bio Grčka kolonija još prije Rima.

Kako lijepu zemlju imamo, toliko sam pun gorčine što gledam svaki dan kako ovaki vladaju nad nama
>>
>>78084780
0/10
>>
"Srbi su govna." - Car Heraklije, 1294.
>>
>>78084809
sta sam lose rekao, obrazlozi
>>
>>78084719
Dobro ali to nema veze s Hrvatima, Klis, Bijaci, Biskupija, Nin su starohrvatske metropole. Split je bio pod Bizantom prakticki do Tomislava i onda nakon njegove smrti jos kolko - bizantska tema dalmacija.

Dalmacija (bez Splita, Trogira i Zadra) je srce srednjovjekovne Hrvatske.
>>
>>78084839
>Tomislav
prestadoh da citam
>>
File: kalihehe.gif (1MB, 245x280px) Image search: [Google]
kalihehe.gif
1MB, 245x280px
>>78084839
Prije je Lika i Gorski srce nego Dalmacija.
>>78084859
>mfw
>>
>>78084780
Sveti Duje nema veze, sv. Marta s druge strane je prva hrvatska crkva (ima cak i spomen rijeci Hrvat)

Datacija - kasno 8, rano 9. St.
>>
Volim piti i jesti
>>
>>78084874
>Prije je Lika i Gorski srce nego Dalmacija.
kak
kad je solin, knin, nin, klis i taj dio bio prijestolnica hrvatske od kad smo kraljevstvo i kneževina bili
>>
>>78082386

glavu dajem da radis frontend web
jedino se oni ponose sto su "programeri"
>>
>>78084889
>crvatska ""povijest""
druga crvka je navodno ""ponovno izgradjena"" u 17. veku i to na drugoj lokaciji lmao
doslovno vam je cela historiografija naucna fantastika
>>
>>78084859
Da Tomislavu je bizantski car povjerio na upravu dalmatinske gradove - potvrda reda i uredene drzave. Nista sporno.
>>
>>78084939
aha

>>78084942
lol zakaj pričaš s njim
>>
File: ovookidaeksju.jpg (1MB, 2448x3264px) Image search: [Google]
ovookidaeksju.jpg
1MB, 2448x3264px
>>78084929
hehe jeste
al kad legne 700 evrica na kraju meseca :^)
>>
>>78084874

pocela da me nervira Degeneris opasno
>>
>>78084942
da, samo sto tomislav nije ni postojao
>>
>>78084939
Koja druga?

>hrvatska povijest je naucna fantastika ne srpska

Top cec
>>
Mi smo bili kraljevi i sranja
>>
>>78084998
crkva sv. marte, doslovno to isto sto sam rekao pise i na vasoj vikipediji
>>
Da nije bilo hrvata bugari bi istrijebili srbe
>>
opet se Rašan svadi
>>
e ali najjace mi je ove glupe kucketine na fejsu kad krenu da kace neke "duboke" misli ili motivacione slike

>Lost in my dreams
pise kao naslov
a slika je ona kako ide nekim putem ahahahahahhaha

daj da se ujedinimo u mrznji prema zenama

joj ili ono kad okace sliku EKV-a i pise jos samo par godina za nas i tu kao neka depra kao mnogo smo duboki hahahahahahha
>>
>>78085094
to mrzim kod bilo koga
bez obzira na spol
il slika zalaska sunca s nekom pjesmom sa strane
>>
File: azor sansa.jpg (133KB, 1200x630px) Image search: [Google]
azor sansa.jpg
133KB, 1200x630px
>>78084981
Fino fino, završio sam tri godine informatike. Ali mi se toliko gadi ta struka. Nisam ni pokušao naći posao u struci. Sada fino godina pauze pa na Filozofski fakultet. Biti gospodin čovjek psiholog.
>>78084988
Naravno da da, najnaporniji lik je od početka. Prvo je 4 sezone plakala da neće nikog ubit, pa onda 3 sezone drkala kurac.

Samo mi nemoj sada reći da si stannifag.
>>
>>78085094
ma nabijem ih na kurac hahahaha
>>
>>78085142
ja stvarno nisam video da muskarci idu ovoliko nisko i da se tripuju da su neki kurac mada opet nemam ja 1000 prijatelja na fejsu, zapravo nemam fejs nego pogledam kod drugova sta se desava i uvek izneverujem u zenske profile mnogo vise nego sta muskarci rade i kace
>>
>>78085184
generalno da
al znam koji frend od kojih frendova/frendica ima otvoren profil pa pogledam
ima muških isto koji su debili
>>
>>78085094
Kad pripadam tebi, tad konačno pripadam samoj sebi
>>
>>78085184
muški imaju one gluposti kao
>hungry for success
i slična nabrijavanja
>>
>>78085260
ahahhaah umirem

keve mi vise postujem one fukse sto slusaju cajke i idu na splavove i klubove nego ove le intelektualke sa crnim majicama sto su skontale nirvanu i doorse ove godine
>>
Danas na kioscima!
>>
>>78085313
Imaju teretanu brateeeeeeeeeeeeeeeee
>>78085398
Vidio da, srbski tabloidi stvarno vrh
>>
>>78085398
objasni roditelji su ti ana nikolic i rasta... RASTA AHAHAHHADHISADUOHASDO&A*DYQW(DS&GHFS*&FCIYGSD*C&S(DFGC*QW&S
ovaj svet...
>>
File: IMG-20170402-WA0004.jpg (51KB, 655x498px) Image search: [Google]
IMG-20170402-WA0004.jpg
51KB, 655x498px
>herbalife
>>
>>78085398
wtf ja mrzim tonsona sad
>>
>>78085398
mi imamo dnevno pa mi je nekad bed
da imamo još i ovo
majko milla umro bi od srama
>>
>>78085398
http://www.dnevno.hr/planet-x/misteriji/foto-srbi-su-pali-s-mjeseca-i-sluze-sotoni-misteriozna-svemirska-bica-na-kraljevskom-srpskom-grbu-116979-734520/

Ne znam jesi ovo vidio ali pročitaj.
>>srbi
>>narod na mjeseca
>>služe sotoni
>>
>>78085094
NE MOGU NAM NISTA JACI SMO OD SUDBINE
>>
najbolji filter za plebove i le intelektualce sto se pojavio u poslednje vreme: rik i morti

nepogresivo, ko neironicno voli tu seriju to je najgori onaj normi koji KONTA NAUCNE FORE EEEEJ BRE HAHAHAHAH EJ BOG NE POSTOJI BUURP HAHA NISTA NEMA SMISLA RADITI HEHE BUURRRPPP NEMOJ DA SE OZENIS BOLJE BITI SAM HEHE ILI SE RAZVEDI STO PRE BRUUUP HEHE
>>
>>78085474
imao je seks sa zivotinjama

tonson potvrdjeno bosanac?
>>
>>78085524
SRBIJA DO MESECA

SAMO SOTONA SRBIJU SPASAVA
>>
>>78085551
toliko OVOGA
>>
>>78085551
bojack horseman je patricijski crtac dbti
>>
>>78085551
nisu normiji dosle dotle, jos uvek je big bang theory na tronu
>>
>>78085551
гoтивим pикa и мopтијa aли ce нe cлaжeм ни ca чим штo cи нaпиcao y кaпcy
>>
>>78085551
KRASTAVAC RIK HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH KAKO RENDOM HAHAHAHHAHAHAHAHAHA TOP COMEDY DUDE HAHAHAHAHAHAHA
>>
File: herbafag.jpg (62KB, 525x960px) Image search: [Google]
herbafag.jpg
62KB, 525x960px
>>78085461
Nemoj biti pederčina.
>>herbalife
Upiši se na rugby ili vaterpolo i dobi pravo muško tijelo, dok jedeš table špeka svaki dan
>>
>>78085524
bukvalno hrvatski informer
>>
>>78085551
>NEMOJ DA SE OZENIS BOLJE BITI SAM HEHE ILI SE RAZVEDI STO PRE BRUUUP HEHE
Nije da nije istina.
>>
>>78085622
moras se vratiti nazad
>>
>>78085636
Po čem si zaključio da je ovo moj razgovor ?
>>
>>78085667
ili hrvatski dnevno jer vi isto imate dnevno
>>
File: scarf elongates.jpg (39KB, 699x527px) Image search: [Google]
scarf elongates.jpg
39KB, 699x527px
>>78085720
Nisam mogao biti siguran pa sam krenuo vrjeđat
>>
>>78085733
Ima dnevno.rs ali nije aktivan baš. Nije im baš krenulo kao kod nas

Jesi vidio onu sliku kada je Šimunić pjevao za dom spremni.

>>Hrvatska verzija: Heroj
>>Srbska verzija: Ustaški koljač
>>isti vlasnik

Kako je negdje lijepo mlatiti pare na priglupim nacionalistima
>>
zas preferirate inteligentne zene kad su takve zlobnije
>>
>>78085622
ajde pakuj se i odjebi na >>>/r/eddit pa se smej na LE NAUCNE/INTELEKTUALNE FAZONE koje taj kancer od crtanog isereava
>>
>>78085631
ili imena koja daju vanzemaljcima ili bilo cemu drugom
le jake i nezavisne zene
le beli muskarac je jadnik i luzer
le psovke xDDD
le nihilizam bro heh nista licno,skontali smo svemir i zivot breh
le BESKONACNO UNIVERZUMA x--D
>>
>>78085825
Tako je, što praznija glava to bolje.
>>
>>78085631
sta je po tebi aktuelno dobro od komedija?

bez sarkazma i ironije molim te, ne budi klosar
>>
>>78085833
doslovno ni blizu
>>
File: 1502036004920.jpg (221KB, 1381x2071px) Image search: [Google]
1502036004920.jpg
221KB, 1381x2071px
thicc gf kad exyu?
>>
>>78085929
kadgod ona hoće
>>
>>78085832
>>78085833
svaka vama cast ako vi ovo jedino iyvlacite iz tog crtanog
>le BESKONACNO UNIVERZUMA x--D
sta si implicirao ovim jbt majke ti
>>
>>78085774
Razumljivo, želim ti ugodan dan
>>
>>78085897
>>78085702
>>
>>78085817
>Ima dnevno.rs ali nije aktivan baš. Nije im baš krenulo kao kod nas
to je zato sto je kod nas vec jaka konkurencija (informer, alo i slicni)
>>
>>78085897
>>78085992
vidi >>78085702

s vama nema pregovora i objasnjavanja
ako ne kapiras onda ne kapiras
>>
>H-HAHA SARKAZAM VISE NIJE SMESAN POSTO SU GA NORMIJI SKONTALI HAHA BAS SAM PAMETAN STO SAM PRIMETIO OVU DRUSTVENU POJAVU HAHA IAKO SAM UPRAVO SADA SARKASTICAN DOK POKAZUJEM OVO H-HAHA

Nosite se u kurac retardi, niko vam nije uperio pistolj u glavu da gledate da degenerativna zapadnjacka sranja. sve epizode znate napamet kladim se ali sad posto su normiji uhvatili 5. sezonu ili koju vec odjednom ste iznad toga

napusite se kurca bagro slinava
kapiram da ste tako svima pricali da je big bang theory s01 do jaja i onda kad su svi skocili na bandwagon onda ste oprali ruke
>>
>>78086071
pa vec je dovoljno sto gledaju sam crtani i smeju se tim debilnim kvazi intelektualnim ""fazonima""
o cemu dalje polemisati?
>>
>>78086144
OVO

ma smao pishaj po plebbitovicima mamu im jebem svima, nek se vrate iz te rupetile odagle su izgamizali
>>
>drkaju na GoT
>a smeta im rik i morti
Ma vi ste svi prdež.
>>
>>78086144
meni je big bang theory od e01e01 bio sranje
>>
>>78086144
>>78086147
a vi ste ono 'mi smo precool za ovo sranje, svi to vole pa mi moramo mrziti'
>>
Ti nisi moj šef i nisi toliko velik je najbolja serija
>>
File: 1471353043134.png (786KB, 605x520px) Image search: [Google]
1471353043134.png
786KB, 605x520px
>>78085551
HAAHAHAHHA NE!!!! MORTI TO NIJE BIOLOSKI VEGANSKI STASTAV TO JE DILDO HAHAHAH NESTAVLJAJ TO U USTA HAHAHAHHA BURP
>>
>>78086277
plakem kakav fazon jebote oko da gledam rika i mortija
>>
na interpals sam video da je neka ruskinja posetila moj profil, sibno sam joj poruku teach me russian i docekalo me jedno хopoшo sa sve smajlijem od nje
sta radit
>>
>meni se ne sviđa serija pa se ni tebi onda ne smije siđati
>>
>>78086144
Nije problem sarkazam i normiji, vec sto ljudi neironicno dizu rika i mortija do nebesa, kao da je bilblija milenijcima xDDD (vidis sta sam uradio, upotrebio sam normi modernu rec)

vrh vrhova, rik i morti su u razini sa femili gajom
>>
>>78086323
zeli tvoj kurac
>>
>>78086335
brt to sto normiji dizu riknmortija do nebesa ne znaci da ne mozes gledati seriju zato sto je jednostavno gotivis?
jebali vas ekstremi
ono dizati bilo sta u nebesa je u startu 99% glupost
>>
>>78086335
OVO
>>
File: magična lezbača.jpg (54KB, 268x375px) Image search: [Google]
magična lezbača.jpg
54KB, 268x375px
>>78086144
>degenerativna zapadnjacka sranja
Tako je moj prosvjetljeni prijatelju. Samo istočno.
>>
>>78086335
da jeste sarkazam problem, normiji ne
cinjenica je da je sarkazam jedan kancer i tumor koji truje dusu i unistava umetnost razgovaranja
>>
koja grupa dokonih debila

o cemu vi pricate jebote otac
>>
>>78086452
Nekom pederu je smetao crtani koji niko nije pomenuo pa je usrao cjeli konac.
>>
>>78086452
Дoбap дaн Дpaги кopиcничe. Изглeдa дa cтe пoгpeшили cepвep. Moлимo Bac пpeђитe нa oвy aдpecy
>>>r/serbia

Cpдaчнo,
/ex-yu/ Moдepaтop
>>
>>78086144
>skocili na bandwagon
>koristiti ovakvu formu izrazavanja
kakav plebejac
odjebite vise odavde turisti letnji jebem vam sve
>>
kako je kralj istrigero cijeli tred hahah
>>
http://www.blic.rs/vesti/drustvo/otkrivamo-klan-srba-i-albanaca-svercovao-drogu-u-evropu/zc8h9lc
>>
>>78086790
dokaz da je konac pun maloletnika
>>
File: 1467102021967.jpg (28KB, 348x362px) Image search: [Google]
1467102021967.jpg
28KB, 348x362px
>>78086725
>turisti letnji
>on je ponosan jer je ovde redovan
>>
*stvori se iza tebe* bog ne postoji b-burp hehe
>>
http://www.blic.rs/vesti/drustvo/prva-vojna-vezba-nato-na-teritoriji-srbije-da-li-je-to-dobro-ili-lose-za-nas/1qry4y4

pozelite im dobrodoslicu
>>
>>78086903
kad ce vise rat hocu da ubijam domace izdajnike vise nego bilo koji drugi narod
>>
>>78086866
koji gledaju rick and morty hahaha
>>
>>78086925
ovo
>>
File: 1468162538875.jpg (135KB, 868x1024px) Image search: [Google]
1468162538875.jpg
135KB, 868x1024px
>>78086882
*stvori se iza tebe* tvoja mama je zapravo vanzemaljskog porekla koji potice iz osme divijzije treceg univerzuma sa planete Xjhe, moras da je ubijes sa mojim plazmaticnim pistoljem koji ispaljuje futuristicka bioloska rastvorenja *burp*

bog ne postoji
>>
jedva cekam orkovske suze kad vucko prizna kosovo i udje u NATO
>>
>>78086925
sve cemo ih vesati na terazijama mamu im jebem
>>
>>78086925
ovo
>>
u sustini dosli smo do saznanja da ovde ima anona koji neironicno vole rika i mortija

lebtejebo...
>>
srbija unija ne treba nam rusija
>>
>>78087058
pa mi smo vec i jedno i drugo obavili samo ne zvanicno jos uvek
>>
jel gori vucic od onih proslih zutaca? sve je krenulo nizbrdo 2000-e
>>
>>78087251
zalosno
>>
>>78087251
ja shvatam te domace izdajnike Vucica i ostale, oni to rade za pare. Al sta narod ceka, sto se ne dignete i jebete im majku? Ne mogu da vjerujem da se moze tek tako sjedit i gledat

kod nas u Republici Srpskoj politicari pokradose boga oca ali barem nisu izdajnici. Kradja se moze oprostit al izdajstvo nikad
>>
more daj bre litru ruske spermovace da se olesim ko bulja
>>
Ide mlada ciganka po ulici i prosi šta mislite jel bi se karala za 100kn
>>
>>78087560
đe nebi, samo moras da joj das doznanja sta oces

na kraju je i castis, das joj cak 150 kuna
>>
>>78087560
jel to 10000000000000000 dinara?
>>
>>78087106
>>>/s4s/5662468
>>
>>78085551
Serija je prosto solidno zanimljiva i dobro animirana. Ne treba suditi po reditu oni upropaste bilo koji fandom ako ga posjetis
>>
https://www.youtube.com/watch?v=kJQP7kiw5Fk
https://www.youtube.com/watch?v=kJQP7kiw5Fk
https://www.youtube.com/watch?v=kJQP7kiw5Fk
https://www.youtube.com/watch?v=kJQP7kiw5Fk
https://www.youtube.com/watch?v=kJQP7kiw5Fk
>>
>>78087588
A jel istina da imaju 3 stupnja topliju pičku ?
>>
>>78087733
otkud znam, nisam nikad jebo ciganku
>>
>>78087690
>dobro animirana
ne seri
>>
>>78087733
pa i tebi bi bio topao kurac kad bi imao sifilis i sve moguce i nemoguce polne bolesti
>>
File: 1466598352288.gif (1MB, 200x200px) Image search: [Google]
1466598352288.gif
1MB, 200x200px
>>78087756
zar ti majka nije ciganka?
>>
>>78087810
govoris hrvatu, ispravnije je reci pimpek
>>
srbe me jaja
>>
File: perkovic_3pixalo.jpg (99KB, 625x417px) Image search: [Google]
perkovic_3pixalo.jpg
99KB, 625x417px
umirem
>>
>>78087846
Ma jebo ti majku svoju ja sam bosanac
>>
>>78087654
koji je ovo kurac
>>
burrp haha braaft cec
>>
>>78087888
cepa ovcicu, sta to znaci
>>
sergej trifunovic je najveci sljam ikad
>>
i mene su uhvatili kako cepam ovčicu
>>
>>78088055
sto
>>
>zivim od plate do plate
>jos nisam poceo da vracam dug
>vracem se za mjesec dana
>>
>>78086903
mamu im jebem....

MAMU IM JEBEM !!!
>>
placc na majmunkov zivot
>>
>>78088163
to je privilegije rijetkih da zive i rade u americi, ali bas rijetkih
>>
>>78086925
>hocu da ubijam domace izdajnike
beogradjane?
>>
ima ko onu sliku gde neki lik na protestu drzi plakat gde pise "nato good buy"
>>
Nema kruha bez motike
>>
>>78088238
Nismo mi izdajice, šta ti je.
>>
koliko delova novog sada znate
>>
>>78088297
sve delove
znam da je tvoja majka sa klise
>>
>>78088297
0.

Novi Sad je srbska verzija Rijeke?
>>
>>78088297
znam za prolaz Srdjana Aleksica, tu sam prvi put imao seks sa tvojom starom, svrsila je stojeci
>>
GDE GOD DA KRENEM TAJ GRAD ME PRATI
>>
>>78088336
klisu ne smatram novim sadom
>>78088342
mozda? vise sam cuo poredjenja sa splitom, mada nisam bio ni u jednom ni u drugom
>>78088344
ondak verovatno znas sta je grin
>>
>>78088499
A kao ono najliberaliniji grad u zemlji. Subkulturno središte, itd.
>>
>>78088533
novi sad je pun divljaka, sve krajisnici i bosancuge
>>
>>78088533
kurac
mozda pre
bg ima mnogo vise subkulturnih stvari
imamo tu kinesku cetvrt koja nije ni blizu toga sto je nekad bila i jos je u planu da se rusi sve to
u bgu imas najvise liberasa. ns je chill oduvek, pre nego sto su liberasi otprilike postojali
cjebiga imas i dodjose koji nisu chill (iako znam pun kurac onih koji jesu)
>>
>>78088592
zavisi kako gde
a i rekoh vec imas dosta dodjosa koji nisu divljaci
>>
novi sad je gori od beograda po kriminalu/nasilju
kako to objasnjavate
>>
>>78088721
to nije tacno
>>
>>78088721
cifre?
>>
>>78088733
>nije tacno
>doslovno se jure macetama u novom sadu
>>
Novi Smrad
>>
>>78088752
to se desilo jednom pre koliko godina

blejim sa drugarom na skajpu koji studira u bgu
cujem pucnjavu u pozadini svaki treci poziv
>>
>>78088721
to uvek svi kazu
meni niko nikad nije na ulici uzeo pare a preko leta sam bukvalno svaki dan napolju uvece
>>78088752
to sto imas s vremena na vreme obracune likova koji valjaju drogu ne znaci da u gradu vlada bezakonje, sto bi se delimicno moglo reci za bg
>>
>>78088798
>blejim sa drugarom na skajpu
derpe
>>
>>78088818
>t. lik koji nema jako dobre drugare koji vise ne zive u istom mestu
>>
>>78088812
>a preko leta sam bukvalno svaki dan napolju uvece
>do 9 uvece kek
>>
>>78088914
9 nije uvece preko leta???
>>
>>78088914
>projekcije
>>
ovo je neki maloljetnik
>>
https://www.youtube.com/watch?v=vy-k0FopsmY
MALO CARL COKSA DA SE PREOSVEZI DRED
>>
sta god bilo zapamtite da su studenti najveca govna
>>
ne odgovarajte mu
>>
>>78088982
jebo te on i ta usrana muzika degeneriku
>>
>>78088982
idi u dzunglu pa tamo skaci uz ovu primitivnu "muziku" koju jebeni camuga, niza rasa, pusta
>>
>>78088986
vaistina
>>
File: frog33.jpg (36KB, 354x286px) Image search: [Google]
frog33.jpg
36KB, 354x286px
summer vibes

https://www.youtube.com/watch?v=2Y6Nne8RvaA
>>
File: chaoshh.png (389KB, 346x524px) Image search: [Google]
chaoshh.png
389KB, 346x524px
>>78088986
t.butthurt McDonald's worker
>>
>>78089030
>ook nikad neces biti sa devojkom negde daleko gde cete sami skakati oko vatre i samo biti zaljubljeni i mladi
>>
>>78089030
approved

Daj još slušljive komercijale.

https://www.youtube.com/watch?v=ySqBdoS0Xo0

Prva cura najbolja.
>>
ignorisite ga
>>
s kim ovaj sizofrenik prica ? lol
>>
>>78089100
asi se ispalio drugela bukvalno nisam postavio tu pesmu malopre
>>
>>78089060
bice sve u redu anone

>>78089099
https://www.youtube.com/watch?v=FZ_paWpT9Mo
ovo mi na loop-u vec koji dan
>>
>>78089099
https://www.youtube.com/watch?v=M97vR2V4vTs
dajte mi nazad komercijalu 2013-2014
>>
File: oxff3.png (239KB, 630x355px) Image search: [Google]
oxff3.png
239KB, 630x355px
propustio sam tinejdzerske romanse i eksperimentisanja
>>
>>78089195
jel kasno za 21ogodisnjaka ? :/
>>
File: frog8.gif (10KB, 267x200px) Image search: [Google]
frog8.gif
10KB, 267x200px
>>78089195
takodje
>>
>>78089195
>>78089234
>>78089247
ja vam lepo kazem
malo se opustite pustite carl coxa na nekim valjanijim zvucnicima/sluskama i zaboravite na jebene zene
https://www.youtube.com/watch?v=vy-k0FopsmY
nemojte mrzeti tako olako
>>
>>78089152
Nije mi ta baš nešto, nedovoljno catchy refren.

https://www.youtube.com/watch?v=qWWSM3wCiKY

>>78089178
Dobra.

>>78089195
Kako misliš romanse? Nisi imao curu kada si bio teen? A za ovo drugo, nemoj biti tužan što nikada nisi dobio kurac u dupe, malo je overratted
>>
File: frog37.jpg (61KB, 1000x800px) Image search: [Google]
frog37.jpg
61KB, 1000x800px
>>78089308
https://www.youtube.com/watch?v=Y1_VsyLAGuk
ovu sam na radiu cuo pre koji dan
+ danas je utorak
>>
>letopederi i njihov /mu/
ubicu se
>>
ovi hrvati uvek pricu okrenu na "kurac u dupe"
>>
>>78089370
stas mogo drugog da ocekujes od njih
>>
>>78089308
calvin harris je zapravo patrician
preslusaj prvi drugi album
ovo posle je kreno da pravi pare od komercijale
koja je u vecini slucajeva skroz dobra
>>78089339
cjao ta pesma nikako
>>78089359
a koji je tvoj omiljeni album
>>
>>78089399
in the court of the krimson king
>>
File: frog3.jpg (27KB, 399x385px) Image search: [Google]
frog3.jpg
27KB, 399x385px
>>78089434
>king crimson
>>
File: flays internally.gif (40KB, 269x317px) Image search: [Google]
flays internally.gif
40KB, 269x317px
>>78089359
ajde onda, kys.
>>78089370
>>experimetiranje
šta drugo može bit?
>>78089434
Dobar odabir. Reci mi, jesi ti jedan od onih ako slušam X onda ne smijem Y?
>>78089399
Jeje, preslušao sam ga odavno već. Prva pjesma njegova koju sam čuo je bila acceptible in the 80's. To je sada negdje 7 godina staro?
>>
>>78089359
>/mu/
>carl cox
>doslovno komercijala
ne

i pozdrav enriqueu
>>
pim u pak ?
>>
>>78089434
>>78089499
ja uopce ne shvacam te bendove koji se napuse i onda "dzemuju" 2 sata, a u svakoj stvari materijal za jednu od 3 minute

sto je najgore ovaj king crimson ima par stvari gdje ima dobre 3 minute u tih 20-30 koliko stvar traje, ali moras cekati ili izrezati

jel ima neko da radi skracene verzije tih sranja
>>
File: oh shit boi.jpg (425KB, 740x946px) Image search: [Google]
oh shit boi.jpg
425KB, 740x946px
Jel itko proveo išta vremena na /soc/-u? Ima li što domaćih cura tamo?
>>
>>78089578
>> izrezati
>>progresiva
>>izrezat

Cijeli žanr je tehnički potkovano izdrkavanje, ako ti se ne sviđa nemoj slušat.

Ili slušaj pleb tier Dire Straitse
>>
>>78089578
cecnuh dbi
>>
>>78089434
volem taj album mnogo
ali nemoj srati po svoj popularnoj muzici danasnjice kad ti je omiljeni album najklasicniji prog album ikada
nisam yes poptimist zenski pop ne slusam uopste al ono rudimental disclosure i ta sranja su mi jako fini letnji tuneovi
>>78089508
ja bih rekao 10
>>78089532
carl cox je bleep debose
>>78089578
rok je bluz za belce
prog ti ondak nekako dodje kao nastavak, kao dzez kako se nadovezao na bluz
dosta sturo objasnjeno
>>
>>78089600
plati kurvu idiote
>>
>>78089600
Čisto sumnjam
>>
File: pp chart.jpg (326KB, 952x1072px) Image search: [Google]
pp chart.jpg
326KB, 952x1072px
>oni ne slušaju ex-yu core
>>
>>78089661
>prog ti ondak nekako dodje kao nastavak, kao dzez kako se nadovezao na bluz
znam sta je prog rock krele nedocitano, samo sto imas tako i autumn leaves normalnu verziju, i autumn leaves 300 verzija gdje tvoja mama pet sati crncu svira usnu harmoniku

a ovi tvoji debili imaju samo te kurac-u-uho dok ne zaspis verzije
>>
>>78089600
ima jedna nasa
>>
>>78089747
Daj da joj jebemo mater
>>
jedan od nas uvek gubi jedan vise da
>>
>>78089695
ne mogu da pronadjem vuk moba na slici?
>>
>>78089795
kako ne, između gasttozza i davora
>>
>>78089661
https://www.youtube.com/watch?v=dOV5WXISM24
7 years ago. Malo si me strefio sa ovih 10, pa nismo valjda toliko stari već
>>78089668
Nisam autist, mogu i ovako naći curu
>>78089685
Ali nikada nisam bio sa nekom koja browsa chan, sve su bile normie.
>>
>>78089695
pevacica i klavijaturistkinja lune predaje u mojoj bivsoj srednjoj
mackarka, sisa sama sebe
inace prijatna likusa dok ne dobije izlive necega na casovima uglavnom
>>78089720
>i autumn leaves 300 verzija gdje tvoja mama pet sati crncu svira usnu harmoniku
>a ovi tvoji debili imaju samo te kurac-u-uho dok ne zaspis verzije
e jebiga druze onda ni dzez ni prog nisu za tebe
poenta dzeza je improvizacija
autumn leaves ti je pesma iz nekog francuskog filma za koju je neki amer posle napisao engleski tekst i posle je postala dzez standard
>>
>>78089747
postaj je da je vidimo
>>
>>78089887
"Acceptable in the 80s" is the debut single by Scottish recording artist Calvin Harris. It was released as the lead single from Harris' debut studio album, I Created Disco (2007), on 11 December 2006.
jebiga vevo
izgleda da jesmo
>>
>>78089747
Otkuda je iz HR ako znaš?
>>
>>78089887
>Nisam autist, mogu i ovako naći curu
da, zato trazis savjet na najglupljem threadu na 4chanu kako da nadjes jedva punoljetnu mentalno zaostalu kurvetinu koja posta picku americkim debilima da drkaju na istu, doista si chad osobno
>>
>>78089990
>threadu
THERAEDU
THAAARRREEEAAUUIIIDDUUU
TIIIIIHHEEERRRAAAADUUUUUUUUUUUU
TRRRRRRAAAAAAADUUUUUUUUUUUUUUUUU
>>
File: 1501961814176.jpg (45KB, 630x748px) Image search: [Google]
1501961814176.jpg
45KB, 630x748px
>>78089949
e jebat ga
>>78089990
samo opušteno kolega, popi si jedan gemištek
>>
>>78090012
jel ti treba staviti zlicu pod jezik, pavijane epilepticni
>>
>>78090025
zivot je mucenje
>>
>>78090012
oldfag
>>
>>78090049
newfag
>>
>>78090135
>>78090169
pederko programerko
>>
ook milic vukasinovic uci eru da svira
>>
File: mmm.jpg (83KB, 540x800px) Image search: [Google]
mmm.jpg
83KB, 540x800px
>>78090109
Mogu ti reći meni je puno pomoglo kada mi je to došlo do glave. Da si zapravo sam na ovom svijetu. Godina sam je jebao u glavu što mi rodbina ne pomaže financijski i što ih boli kurac a imaju hrpu novaca. I onda sam shvatio, jebeš sve.

Tržište je tu, posla ima, isto tako i novaca. Sam si plaćam stan i režije sada. Upisao vozački za svoje pare i upisujem još jedan faks za svoje pare. Samo odjebat balkanski mentalitet give gibs, i samo američki. Šansi ima posvuda, samo se treba pokrenut i krenut.
>>
>>78090270
>>78090270
NOVO
Thread posts: 318
Thread images: 39


[Boards: 3 / a / aco / adv / an / asp / b / bant / biz / c / can / cgl / ck / cm / co / cock / d / diy / e / fa / fap / fit / fitlit / g / gd / gif / h / hc / his / hm / hr / i / ic / int / jp / k / lgbt / lit / m / mlp / mlpol / mo / mtv / mu / n / news / o / out / outsoc / p / po / pol / qa / qst / r / r9k / s / s4s / sci / soc / sp / spa / t / tg / toy / trash / trv / tv / u / v / vg / vint / vip / vp / vr / w / wg / wsg / wsr / x / y] [Search | Top | Home]

I'm aware that Imgur.com will stop allowing adult images since 15th of May. I'm taking actions to backup as much data as possible.
Read more on this topic here - https://archived.moe/talk/thread/1694/


If you need a post removed click on it's [Report] button and follow the instruction.
DMCA Content Takedown via dmca.com
All images are hosted on imgur.com.
If you like this website please support us by donating with Bitcoins at 16mKtbZiwW52BLkibtCr8jUg2KVUMTxVQ5
All trademarks and copyrights on this page are owned by their respective parties.
Images uploaded are the responsibility of the Poster. Comments are owned by the Poster.
This is a 4chan archive - all of the content originated from that site.
This means that RandomArchive shows their content, archived.
If you need information for a Poster - contact them.