[Boards: 3 / a / aco / adv / an / asp / b / bant / biz / c / can / cgl / ck / cm / co / cock / d / diy / e / fa / fap / fit / fitlit / g / gd / gif / h / hc / his / hm / hr / i / ic / int / jp / k / lgbt / lit / m / mlp / mlpol / mo / mtv / mu / n / news / o / out / outsoc / p / po / pol / qa / qst / r / r9k / s / s4s / sci / soc / sp / spa / t / tg / toy / trash / trv / tv / u / v / vg / vint / vip / vp / vr / w / wg / wsg / wsr / x / y ] [Search | Voyeur Cams | Click for more| Home]

comp

This is a blue board which means that it's for everybody (Safe For Work content only). If you see any adult content, please report it.
Voyeur Cams

Thread replies: 24
Thread images: 4

Hey /g/ I just got into pc gaming so I bought a sh8t cyberpc gaming pc for myself. I changed the power supply to a evga 750 power supply but when I turn on the computer, all my fans run but I get no display? I checked for loose cords, graphics card, and my motherboard and they all seemed fine. Any help?
>>
Have you plugged your display into the gpu
Does your display have power

Have you accidentally plugged your display into something other than the gpu
>>
>>51451313
Gpu? Yes I have and my monitor worked on my Xbox... idk what's wrong
>>
>>51451173
Post pics, its most likely a loose connection or something needs reseating.

Try running everything barebones for now, take out the RAM too and see if it acts differently. Are there any beeps?
>>
File: 20151121_075544.jpg (3MB, 3984x2988px) Image search: [iqdb] [SauceNao] [Google]
20151121_075544.jpg
3MB, 3984x2988px
>>51451365
>>
>>51451365
No beeps. Just from the disk drive. I do not have a speaker in the motherboard so I assume that's why
>>
>>51451453
Disconnect all hard drives and DVD drive, remove the RAM and reseat all power connectors.

With everything still taken out power up and see if you can get any beeps or some different behavior from it. Post results.

Those PCI slots can be tighter than a nuns cunt and can take some force to get the card all the way in.
>>
>>51451496
You might want to hook the beeper back up, its designed for status signaling in situations like this.

What motherboard is that?
>>
AMD 760 GM-P23 FX
Motherboard

And I'd I'm wrong the PCI is the blue rectangle right? I have my graphics card not in atm. And I cannot locate any speaker that came with this. Note this was prebuilt but wasn't working so I tried to use a stronger power and nothing really changed
>>
>>51451556
So it was already broken before you opened it up?
>>
>>51451556
Yes the blue one is correct. Use the integrated graphics card for now (VGA or D-SUB on the back). Is there anything on the display using that?
>>
>>51451591
I want to say some cord is loose but yeah it didn't work on startup. I couldn't even turn it off using the computer power button till I changed the power
>>
>>51451635
Still no feed. It can't find a source.
>>
>>51451636
If the place you bought it from didn't supply you with a working system then they should allow you to RMA it. Its unacceptable that they provided you with a non working system.
>>
>>51451663
Any luck with switching the RAM around? According to the manual DIMM 1 (nearest the CPU) should always be populated.
>>
>>51451723
Next to the fan? Yes that is always been occupied. Near the bottom I'm pretty sure that's for vga
>>
File: 1448110666251.jpg (1MB, 3984x2988px) Image search: [iqdb] [SauceNao] [Google]
1448110666251.jpg
1MB, 3984x2988px
>>51451453
The exposed part of the connector circled in red isn't shorting against the heat sink is it?
>>
>>51451173
kill yourself
>>
What a shitty build.
Does the FX4300 even have graphics, or is there even some basic graphics in the motherboard? Since the gpu is not connected.
>>
RMA it to cyberpower if it wasn't working out of the box. Maybe that CPU needs a BIOS update to be supported.
>>
>>51451781
Not OP, but not a chance. That connector is just for the reset button on the case. Those connectors don't even have any exposed parts.
>>
>>51451823
+1 for this. Most likely will need to have a dedicated GPU.
>>
File: cableends500.jpg (21KB, 500x343px) Image search: [iqdb] [SauceNao] [Google]
cableends500.jpg
21KB, 500x343px
>>51451882
I've seen it happen before, the heat sinks fins sticking up was enough to make contact with the exposed part of the connector at the back of pic related.

It didn't short out any rails directly but was enough to hold a jumper low.
>>
>>51451913
>>51451913
Has a Gpu just not in so I could take the picture
Thread posts: 24
Thread images: 4


[Boards: 3 / a / aco / adv / an / asp / b / bant / biz / c / can / cgl / ck / cm / co / cock / d / diy / e / fa / fap / fit / fitlit / g / gd / gif / h / hc / his / hm / hr / i / ic / int / jp / k / lgbt / lit / m / mlp / mlpol / mo / mtv / mu / n / news / o / out / outsoc / p / po / pol / qa / qst / r / r9k / s / s4s / sci / soc / sp / spa / t / tg / toy / trash / trv / tv / u / v / vg / vint / vip / vp / vr / w / wg / wsg / wsr / x / y] [Search | Top | Home]
Please support this website by donating Bitcoins to 16mKtbZiwW52BLkibtCr8jUg2KVUMTxVQ5
If a post contains copyrighted or illegal content, please click on that post's [Report] button and fill out a post removal request
All trademarks and copyrights on this page are owned by their respective parties. Images uploaded are the responsibility of the Poster. Comments are owned by the Poster.
This is a 4chan archive - all of the content originated from that site. This means that 4Archive shows an archive of their content. If you need information for a Poster - contact them.